top of page
Zware gewichten

 

Personal training

Een goed gebalanceerde training kan je flink verder helpen met jouw fysieke doelen. Wil jij werken aan je kracht, conditie, techniek, of misschien wel boksen op de pads? Het kan allemaal bij ons. Personal training kan net die stok achter de deur zijn om gedisciplineerd aan de gang te gaan met jouw doelen. Het kan zorgen voor mooie transformaties, zowel fysiek als mentaal. Het kan je gewoontes aanleren die je de rest van je leven meeneemt. De trainingen worden verzorgd door gecertificeerd trainer Serge van der Pluijm van VDP Personal Training. Met zijn Gym on Wheels verzorgt hij trainingen op locatie afgestemd op jouw behoeftes.

Gym on Wheels

De trainingen worden gegeven op een locatie naar wens. Dit kan bij jou thuis, in de tuin, buiten in het park of een locatie naar keuze. We gebruiken de Gym on Wheels om op elke locatie een gym uit te zetten. De bus is uitgerust met onder andere meerdere barbells, een squat rack, een volledig dumbbell rack en zelfs een airbike. Hierdoor hebben we alle mogelijkheden om een goede training neer te kunnen zetten.

Samen met ons kan jij aan je gezondheid werken, je persoonlijke grenzen opzoeken en op een efficiënte manier trainen. En dat allemaal op een verantwoordelijke manier.

Voor meer informatie kan je kijken op de website van VDP Personal Training.

bus.jpg

Combi deal

Binnenkort zal het mogelijk zijn om een combideal bij ons aan te schaffen.

bottom of page