top of page
gezond eten

Voedingsadvies

Voeding is de basis van onze gezondheid. Het geeft ons energie om te kunnen bewegen, om te na te kunnen denken en om te overleven. Elk proces in ons lichaam heeft voeding nodig om plaats te kunnen vinden. Het is dus heel belangrijk dat we de juiste voeding binnen krijgen. Helaas is de moderne maatschappij zo ingericht dat het kiezen voor goede voeding steeds moeilijker wordt. Daarom help ik je, als erkend voedingdeskundige, graag verder!

Coachingstraject

Wat is je doel? Wil je aankomen of juist afslanken? Wil je meer energie en vitaliteit?  Wil je gezonder leven? Ik help je graag verder!

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een gesprek van ongeveer 60 minuten gaan we kijken naar jouw doelen, ervaringen, eetpatroon en uitdagingen. Ook doen we een body analyse om te kijken wat jouw lichaamwaardes zijn. Persoonlijke begeleiding vind ik erg belangrijk, dus ik leer je graag wat beter kennen!

Afgestemd op jouw behoeftes

Wanneer jij aan de slag wil, zal ik jou begeleiden op een manier die afgestemd is op jouw behoeftes. Zo kun je ervoor kiezen om elke twee weken een consult in te plannen, of om dit maandelijks te doen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een overeenkomst die maandelijks opzegbaar is of een overeenkomst voor drie maanden. Meer informatie hierover kun je vinden bij Strippenkaart.

Vervolgconsulten

Tijdes de vervolgconsulten gaan we concreet aan de slag met jouw doelen. We kijken hierbij zowel naar korte als lange termijn doelstellingen. Ik ga je leren hoe je jouw leefstijl en voedingspatroon duurzaam kan veranderen en hoe je jouw motivatie kan behouden om aan jezelf te werken. Je gaat dit allemaal zelf doen, met mijn hulp.

gezond eten
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page