top of page
Schoudermassage

Contact

Heb jij vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

info@flowngrowsportmassage.nl

+31 644303302

flowngrowsportmassage

Kom in contact

E-mailadres:

Whatsapp:

Instagram:

Behandeling alleen op afspraak. Stuur mij gerust een appje of mail als je vragen hebt. Momenteel doe ik dit naast mijn baan. Voor afspraken ben ik momenteel vooral op de zaterdagen en zondagen beschikbaar. Ook is de maandagavond of woensdagavond een optie. Mocht hier echt geen mogelijkheid voor jou tussen zitten, neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we samen kijken naar een ander moment.

Massagepraktijk
Voor een massage kan je terecht op twee locaties:
Op zaterdagen masseer ik in een ruimte bij Crossfit Brielle. De overige dagen ben je welkom in mijn massageruimte aan huis.

Bernissedijk 27, Zwartewaal

Route:
Wanneer je Zwartewaal in rijdt, ga je rechtdoor tot aan de bocht naar rechts. Ik woon direct na deze bocht aan de rechterkant, boven een huisartsenpraktijk. Voor de deur is een kleine parkeerplaats waar je mag parkeren. Je kan gewoon aanbellen bij de ingang van de praktijk.

Crossfit Brielle:

't Woud 35A, Brielle

Route:
Wanneer je t Woud inrijdt bij de Maxum Megastore, ga je vervolgens naar links en dan zit de Crossfit box aan de rechterkant. Aan de zijkant van de box zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers.

Extra info:
Omdat er ook gewoon getraind wordt in de box probeer ik zoveel mogelijk tijdstippen te vermijden waarin er groepslessen bezig zijn, in verband met overlast van geluid..

Overige informatie

KvK
BTW
IBAN

81970730

NL003624217B19
NL30 RABO 0319 9064 85
t.n.v. Flow 'n Grow Sportmassage

bottom of page