top of page
Olie massage
Mijn naam is Marieke Versluis en ik ben gediplomeerd sportmasseur.

Kom in contact

E-mailadres:

Whatsapp:

Instagram:

Behandeling kan alleen op afspraak. Stuur mij gerust een appje of mail als je vragen hebt. Het masseren doe ik momenteel naast mijn baan. De massagepraktijk is daarom geopend op maandagavond, vrijdag en zaterdag. Wanneer je een afspraak wil maken, probeer ik je zo snel mogelijk in te plannen.

info@flowngrowsportmassage.nl

+31 644303302

flowngrowsportmassage

zand

Massagepraktijk

Voor een massage kan je terecht op twee locaties:
Op zaterdagen masseer ik in een ruimte bij Crossfit Brielle. De overige dagen ben je welkom in mijn massageruimte aan huis.

Openingstijden:

maandag: 
vrijdag:


zaterdag:  

18:30 - 21:30
09:00 - 17:00
18:30 - 21:00
10:00 - 17:00

Flow 'n Grow Sportmassage, massagepraktijk Zwartewaal

Bernissedijk 27, Zwartewaal

Route:
Wanneer je Zwartewaal in rijdt, ga je rechtdoor tot aan de bocht naar rechts. Ik woon direct na deze bocht aan de rechterkant, boven een huisartsenpraktijk. Voor de deur is een kleine parkeerplaats waar je mag parkeren. Je kan gewoon aanbellen bij de ingang van de praktijk.

Flow 'n Grow Sportmassage, massagepraktijk Brielle

Crossfit Brielle: 't Woud 35A, Brielle

Route:
Wanneer je t Woud inrijdt bij de Maxum Megastore, ga je vervolgens naar links en dan zit de Crossfit box aan de rechterkant. Aan de zijkant van de box zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers.

Extra info:
Omdat er ook gewoon getraind wordt in de box probeer ik zoveel mogelijk tijdstippen te vermijden waarin er groepslessen bezig zijn. Dit in verband met overlast van geluid.

Extra informatie

Tijdens de massage zal het lichaamsdeel dat gemasseerd gaat worden ontbloot worden. Bij massage van de rug zal bij vrouwen het bh bandje losgemaakt worden. Ook is er de mogelijkheid om je afzonderlijk aan- en uit te kleden in de praktijk.

Houd voor en na de behandeling rekening met wat extra tijd in verband met het aan- en uitkleden. Wanneer je voor het eerst in de praktijk komt houden we een kort intakegesprek van ongeveer 15 minuten.

Onverhoopt verhinderd zijn kan altijd voorkomen. Mocht dit gebeuren, laat dit dan alsjeblieft via Whatsapp even weten. Dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken om een afspraak te verzetten. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

zand

KvK
BTW
IBAN

81970730

NL003624217B19
NL30 RABO 0319 9064 85
t.n.v. Flow 'n Grow Sportmassage

bottom of page