Deze cake is mega lekker als tussendoortje of voor bij je ontbijt. Ga jij hem maken?
Ingrediënten:
- 2 appels
- 200 gram amandelmeel
- 150 gram havermeel
- 100 gemengde noten met rozijnen
- 4 middelgrote eieren
- 80 gram kokosolie, gesmolten
- 3 tl kaneel
- 2 tl koek- en speculaaskruiden
- 3 el honing of agave siroop
- 1 schep eiwitpoeder (optioneel)
- 2 tl bakpoeder
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de appels en rasp deze fijn in een kom.
Voeg vervolgens de amandelmeel, bakpoeder, kaneel en koek- en speculaaskruiden toe en meng alles goed door elkaar.
Klopt met een garde de eieren los in een andere kom. Voeg hier de kokosolie, agave siroop of honing aan toe en meng.
Meng dit mengsel met een lepel door de andere ingrediënten tot een beslag.
Hak de nootjes in kleine stukjes en meng door het mengsel heen.
Leg een stuk bakpapier in een cakevorm en schep hier de cake mix op en verdeel de mix over de vorm.
Bak de cake op ongeveer 30 minuten.
Marieke
Comments